kiropraktor tjänster

Våra tjänster

Här kan du läsa mer om några utav våra tjänster.

Behandling

Vi arbetar för att hålla högsta kvalité på alla behandlingar. Patienten får därmed alltid en riktad behandling utifrån de individuella behoven, vid varje besök. Besöket börjar alltid med undersökning som leder till diagnos och därefter anpassad behandling. Innan besöket avslutas erbjuds råg kring egenträning samt tid för återbesök. Behandlingsmetoderna är alltifrån triggerpunktsbehandling, manipulation, stötvågsbehandling och rehabrådgivning. Känner du dig osäker på om vi på Naprapatakuten kan hjälpa just dig med dina besvär? Hör gärna av dig för råd och vägledning.

Företagsmassage

Företag som erbjuder sina anställda massage sänker inte bara sjukskrivningsdagarna utan ökar även välbefinnandet och därmed också produktiviteten. Men visst är det så att 60 minuter massage också innebär 60 minuter arbetstid som går förlorad och även om vi vet att i det långa loppet betalar tillbaka så kan det vara betydande tid för den där deadlinen eller presentationen. På Naprapatakuten erbjuder vi Aquamassage, vilket är kostnadsbesparande. Studier har bevisat att 15 minuter Aquamassage är lika effektivt som 60 minuter vanligt massage. Boka du också!

Medicinsk Massage

Lider du av smärta och värk i ryggen eller har du ont i nacke, axlar, höfter och knä? Hör då av dig till oss! Vi behandlar både mjukdelar, bindväv och hud i syfte att återställa den naturliga funktionen i kroppen. Massagen är skonsam och smärtlindande. Du får ökad cirkulation i kroppen och spänningar reduceras. Givetvis anpassas massagen efter dig och dina behov oavsett smärttillstånd. Så söker du efter massage, kan du redan idag boka in den tid som passar dig.

AquaMassage

AquaMassage är en nyhet inom massagevärlden. Med varma jetstrålar som pumpar vatten över önskat område får man en härlig massage. Vi erbjuder AquaMassage för våra autogirokunder.